Νέα-Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Συζητήσεις

Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Ποιοί είμαστε

Η ιδέα δημιουργήθηκε όταν μέσα από συζήτηση 4 φίλων, για τα δρώμενα της πόλης προέκυψε η ταύτιση απόψεων και το κοινό ενδιαφέρον για την γενέτειρά μας, τον τόπο που μεγαλώσαμε. Η σκέψη απλή!!
Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας η οποία θα αποτελέσει ένα πεδίο ανταλλαγής απόψεων και σκέψεων ένα πεδίο ζύμωσης ιδεών, με στόχο την ευαισθητοποίηση και παρακίνηση ενασχόλησης των συμπολιτών μας με πιο ενεργό τρόπο σε όσα αφορούν τα Φάρσαλα. Θέλαμε να κάνουμε την απόπειρά μας, να προσπαθήσουμε να ταράξουμε τα ¨κάπως¨ λιμνάζοντα νερά της πόλης και να βοηθήσουμε με αυτό τον τρόπο για την παραγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων.

Έπρεπε να βρεθεί το όνομα της σελίδας το οποίο από την πρώτη στιγμή θέλαμε να συνδέεται ξεκάθαρα με τα Φάρσαλα, την ιστορία της πόλης και να αποτυπώνει τον στόχο μας. Την ζύμωση ιδεών και απόψεων, δηλαδή. Οι αρχικές σκέψεις και εμπνεύσεις πολλές αλλά στο τέλος κάτι δεν άρεσε.
Η λύση δεν άργησε να ‘ρθει καθώς η πλούσια ιστορία της περιοχής μας, μας έλυσε τα χέρια!
Το όνομα του αρχαίου βασιλείου της ΦΘΙΑΣ του οποίου πρωτεύουσα ήταν η Αρχαία Φάρσαλος χρησιμοποιήθηκε αρκτικολεξικά και κάπως έτσι προέκυψε η «Φαρσάλων Θεώρησις Ιδεών & Αξιών».
Καλωσορίσατε στη Φ.Θ.Ι.Α λοιπόν και θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσουμε τα σχόλιά σας στην ιστοσελίδα μας.